Χωρίς κατηγορία

Ενημέρωση Συνεργατών για τον Κορωνοϊό

ροδες για καροτσια ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΕ ενημερώνει τους συνεργάτες της πως λειτουργεί με αυξημένα μέτρα προστασίας για τους εργαζομένους και πελάτες καθώς και με προσωπικό ασφαλείας.

Τα τμήματα Λογιστηρίου, Αποθήκης καθώς και των Πωλήσεων, λειτουργούν κανονικά εφαρμόζοντας εναλλακτικούς τρόπους, όπως η εξ’ αποστάσεως εργασία.

Κατά συνέπεια είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε τα αιτήματα σας και τις παραγγελίες σας.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με προμηθευτές εξωτερικού καθώς και συνεργάτες μας όπως μεταφορικές εταιρείες, διανομείς, πρακτορεία μεταφορών, αποθήκες logistics κλπ, προκειμένου να έχουμε άμεση ενημέρωση για πορεία παραλαβών των εμπορευμάτων.

Η απόφαση αυτή έχει σκοπό την προστασία του ανθρωπίνου μας δυναμικού, την αποφυγή μετάδοσης του ιού αλλά και την εξυπηρέτηση σας για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο.

Η υποστήριξή σας θα διεξάγεται κανονικά και σας προτείνουμε να συνεχίζετε να επικοινωνείτε μέσω email ή του τηλεφωνικού μας κέντρου ή κινητών τηλεφώνων των πωλητών μας ενώ η παράδοση των παραγγελιών θα πραγματοποιείται σύμφωνα τις εκάστοτε συνθήκες που θα επικρατούν στις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες.

Ακολουθούν τα τηλέφωνα και τα e-mail που μπορείτε να εξυπηρετηθείτε καθώς και ο ηλεκτρονικός μας κατάλογος για να αναζητήσετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει.


www.dimitriadissa.gr/shop/

Παραγγελίες:
[email protected]

Γραμματεία:
[email protected]

Τηλ. Κέντρο
2104129441
2104114874

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας
Για την ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΕ