Χωρίς κατηγορία

Συμμετοχή στην 1η Διεθνή έκθεση “ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ 2007”

ροδες για καροτσια ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

H Γ.Π.Δημητριάδης ΑΕ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση “ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS 2007” που πραγματοποιήθηκε κατά το διάστημα 9/02/2007 -12/02/07 στο Εκθεσιακό κέντρο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Ελληνικού.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε όλη την γκάμα των προιόντων μας, (ρόδες, καρότσια, παλετοφόρα) να συναντήσουμε συνεργάτες μας και να γνωρίσουμε νέους πελάτες.

Η διοργάνωση, συμμετοχή, και το ενδιαφέρον ήταν σε υψηλότερο επίπεδο από την προηγούμενες εκθέσεις Στην έκθεση μας τίμησε με την παρουσία του και ο κ. Paolo Ruga Riva (Export manager Ιταλικού εργοστασίου AVO SpA που αντιπροσωπεύουμε στην χώρα μας).

Η Έκθεση “EFODIASTIKI ALYSIDA & LOGISTICS” είναι το εκθεσιακό γεγονός που καλύπτει όλες τις ανάγκες της Εφοδιαστικής Αλυσίδας των Βιομηχανικών και Εμπορικών επιχειρήσεων, με προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν την κατασκευή βιομηχανικών και αποθηκευτικών κτιρίων, την οργάνωση και τον εξοπλισμό των αποθηκών, τη διακίνηση και διανομή εμπορευμάτων, τις τεχνολογίες πληροφορικής διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, τη συσκευασία μεταφοράς, τα logistics και τις μεταφορές (οδικές, θαλάσσιες, αεροπορικές).
Διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *